06 286 251 27 tlberg@jaarberg.nl

Theo Van den Berg

 

Mijn naam is Theo van den Berg en ik ben bouwkundig ingenieur. Ik heb grote affiniteit met ontwerpen en met een duurzame leefomgeving. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring kan ik je vanuit mijn ontwerp- en adviesbureau een breed scala aan diensten bieden.

Steeds enthousiast, altijd betrokken.

Over Bureau Jaarberg

Een betere leefomgeving

Als mensen mij vragen wat mij drijft in mijn werk dan antwoord ik dat ik graag wil bijdragen aan een betere leefomgeving voor mensen. Dat klinkt abstract, toch is het eigenlijk heel concreet. Want, stel je woont op zich wel naar tevredenheid, maar wilt toch graag een ruimer en lichtere woning. Dan help ik je graag met een passend ontwerp, de vergunningaanvraag en de bouwbegeleiding.

Tuininrichting

Of je tuin vraagt al een tijdje om een grondige aanpak. Je wilt in je nieuwe tuininrichting een mooie kapschuur met overkapping. Ook dan ben ik je graag van dienst met een ontwerp en een bouwtekening.

Scholen

Het is bekend dat op veel basisscholen het binnenklimaat te wensen overlaat. Bureau Jaarberg heeft de expertise en ervaring om ook hier bij te dragen aan een forse verbetering.

Bureau Jaarberg heeft een groot aantal projecten gerealiseerd, van nieuwbouw tot restauratie en van vrijstaande woning tot basisschool.

Ontwerp

Ontwerpen begint met luisteren. Het idee komt vanzelf. Mijn schetsen en jouw input vormen het vertrekpunt voor het ontwerp

Advies

Vanuit Bureau Jaarberg adviseer ik o.a. bij stedebouwkundige plannen, bouwkundige bestekken en energiezuinig bouwen.

Tekenen

Ontwerpschetsen verwerk ik digitaal naar ontwerptekeningen en technische bouwtekeningen.